Zomercursussen Beeldhouwen

Nieuw bij Atelier Avalon: Beeldhouwcurssen in de zomer.

Waarom uren in de auto zitten naar een plek in het buitenland, terwijl vlakbij een prachtige plek is?

Een week beeldhouwen op een uniek plek in Nederland met een culinaire verzorging op een biologische tuin.

Dit prachtige oord bevindt zich op fietsafstand van de stad Utrecht. In de onmiddelijke omgeving vindt u weide-landschappen en bosgebieden. Veel rust. Veel vogels. Met water rondom om een frisse duik te nemen.

Ontvangst met koffie of thee en 's middags een warme lunch. Wij zullen dit zoveel mogelijk buiten nuttigen met uitzicht op de moestuin, waar de meeste producten, biologisch verbouwd, vandaan komen. In overleg worden de maaltijden met vlees, vis of vegetarisch bereid.

We beeldhouwen buiten in de zon of de schaduw, of als het regent onder de overdakking. Zo kunnen we zoveel mogelijk genieten van het buitenleven en het mooie uitzicht. Tussendoor zal koffie en thee worden geserveerd. Na de lunch kunt u verder blijven werken aan uw werkstuk, maar u kunt ook het prachtige wandel- en fietsgebied in trekken. Op loopafstand is er een zwemvijver - Fort Ruigenhoek - waar u een weekkaart kunt aanschaffen. Ook zijn er rondom de camping mogelijkheden een frisse duik te nemen. De stad Utrecht is op fietsafstand (er stoppen in de buurt ook bussen) met zijn mooie en gezellige binnenstad. De Dom en de grachtenwerven vol terrasjes zijn beroemd. Ook zijn er diverse culturele evenementen te bewonderen.

Overnachten kunt u op de camping 'Tussen Hemel en Aarde'. U kunt er uw tent, caravan of camper plaatsen. Daarnaast zijn er een boomhut, een hemelhuisje, en zomerhuisje en een caravan te huur.

Op locatie zijn verschillende soorten stenen aanwezig waaronder serpentijn, opaal, blauwe en zwarte albast. De stenen kunt u apart aanschaffen. U kunt ook zelf een steen meenemen (liefst in overleg). Voor gereedschap is gezorgd - zelf hoeft u dus niets mee te nemen.

Data: van woensdag 20 juli tot en met zondag 22 juli, 2018.

Prijs: 210,00, exclusief overnachting (camping)
Op zondag gaan we gezellig samen tapas eten met veel hapjes en drankjes.
Het is mogelijk om niet mee te eten (dus alleen te beeldhouwen). Ook is het mogelijk iemand mee te nemen om alleen te eten.

De cursussen gaan door bij minimaal 4 cursisten. Het maximum is 8 cursisten
Locatie: Camping 'Tussen Hemel en Aarde' en tuincomplex 'De Tuinvrienden'. Kanonsdijk 7 tussen Utrecht en Groenekan.

Contact:
Atelier Avalon: 06-25070919, of via e-mail: atelieravalon@xs4all.nl
Camping 'Tussen Hemel en Aarde': 030-2626798,
of via e-mail: tussen_hemel-en-aarde@hotmail.comHome